30. AUGUST  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 6. do 13. augusta

Kino Fabova hola Polomka

9. sobota - NAS PRIBEH (USA, MP/12, 19.30) - Moze laska prezit patnast rokov manzelstva? Posobivy romanticky pribeh o rozhodovani, ci z lasky k tomu druhemu zmenit svoj pohlad na svet. V hlavnych ulohach: Bruce Willis, Michelle Pfeifferova

Kino Panorama Podbrezova

7. stvrtok - SEX, DIEVCATA, COKOLVEK (USA, MP/12, 19.00) - Majitela krachujuceho obchodu s platnami "pusti k vode" jeho priatelka. Po usi v problemoch sa rozhodne zistit, preco ho opustilo aj pat predchadzajucich dievcat. Chce zachranit zo sucasneho vztahu, co sa este da. Romanticka komedia.

9. sobota - AGENT V SUKNI (MP/12, 19.00) - Komedia o policajtovi, ktory je majstrom prezliekania a mystifikacii a tieto schopnosti by mu mali pomoct vyriesit delikatnu ulohu.

10. nedela - GALAXY QUEST (USA, MP/12, 19.00) - Serial sa skoncil, dobrodruzstvo sa iba zacina.. Sci-fi komedia.

Kino Trangoska Valaska

9. sobota - DOGMA (USA, MP/15, 18.00) - Pripravte sa! Padli anejli prichadzaju. Komedia.

12. utorok - NAVRAT IDIOTA (CR, MP/15, 18.00) - Autor pri tvorbe scenara nasiel inspiraciu v postave Dostojevskeho "Idiota". Hrdina filmu sa vracia k svojim blizkym. Doteraz sa mu darilo vyhnut vsetkym medziludskym vztahom, a preto je nezkazeny a cisty. Komedia.

Kino Mostar Brezno

7. stvrtok, 8. piatok - SPRAVNA VEC (MP/12, 19.30) - Abbie a Robert su najlepsi kamarati, ktori maju vela spolocneho. Okrem ineho nie prilis vela stastia v laske. Lahka komedia o silnom priatelstve. V hlavnej ulohe Madonna.

9. sobota, 10. nedela - DOTYK SMRTI (MP/12, 19.30) - Sirena huka, svetla blikaju a vozidlo zachranky sa ruti nocnym New Yorkom. Sedia v nom muzi, ktori stoja kazdy den zoci-voci smrti. Drama. 

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!

a na stalu expoziciu Zivot a kultura ludu na Horehroni

- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika 13, kde mozete navstivit stalu expoziciu Brezno v premenach casu; na vystavu prac vytvarnikov regionu s nazvom Horehronske zdruzenie vytvarnikov vystavuje

...

V nedelu 10. septembra sa v areali Zakladnej skoly na Pionierskej 2 v Brezne uskutocni LAZO - PLAZO ZABAVA:

- STREETBALLOVY TURNAJ - zaciatok streetballu: o 9. h, zapisne: 50 Sk/osobu, pocet hracov: 3+1, program: nahodna trojkova sutaz, sutaz vo vesani, stretnutie V.I.P., vela zabavy moderatormi pocas celeho dna

- LAZO - PLAZO KONCERT - vstupne: 199 Sk, zaciatok: o 15.30 h, ucinkuju: INE KAFE, PLUS MINUS, PEHA, NOC A DEN a amaterske kapely (SO SAD BUTERFLY, FINAL HOUR, STRI GYNAR IT...)

Informacie o predpredaji vstupeniek ziskate v Turisticko-informacnej kancelarii v Brezne.

...

Obec Telgart v dnoch 22. - 24. septembra pozyva na 6. rocnik festivalu Ozveny staroslovienciny pod Kralovou holou. Pocas tohto podujatia si mozete pozriet rozne vystavy majstrov ludovej tvorby z Telgartu a zo Sumiaca, pre ziakov zakladnych skol na Horehroni je pripraverny program detskych a mladeznickych zoskupeni pod nazvom Drahokamy ozvien. V slavnostnu nedelu po Svatej liturgii v greckockatolickom kostole v Telgarte bude svata omsa v rimskokatolickom kostole v Helpe a v Pohorelskej Masi. Cely festival ukonci koncert spevakov v kulturnom dome v Telgarte. 


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT