30. AUGUST 2000 Strana 9

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Motorovu pilu, patlitrovu bandasku s motorovym benzinom, rucne svietidlo, dva litre alkoholu, styri vypracovane ovcie koze, styri uteraky, styri osusky, osem kompletnych postelnych obliecok, paplon, pat elektrickych konvertorov a varnu kanvicu povynasal ktosi z rekreacnej chaty v Krpacove na Pasekach v katastri Hornej Lehoty. Kradez so skodou za 38 810 korun pre majitelku T. M. sa stala niekedy od 13. do 17. augusta. Preveruje OO PZ Podbrezova.

...

Na miestnej komunikacii v Telgarte sa 17. augusta stala dopravna nehoda. Vodic S. J. z Brezna pri zaparkovani svoje auto dostatocne nezabezpecil proti pohybu, to sa samovolne pohlo a narazilo do tam zaparkovanej Skody 120 majitela P. J. Na aute P. J. vznikla skoda za tri tisicky.

...

V dopoludnajsich hodinach 18. augusta M. M. nasiel na zahrade v Myte pod Dumbierom delostrelecky granat pochadzajuci z druhej svetovej vojny. Breznianski policajti nalez zaistili a zabezpecili jeho zneskodnenie pyrotechnikom.

...

Lahsie zranenia s dobou liecenia do siedmich dni utrpela cyklistka S. Z. z Brezna, ktora sa riadne nevenovala riadeniu a na ceste medzi Podbrezovou a Breznom narazila do odstaveneho motoroveho vozidla majitela D. J. z Novych Zamkov. Na bicykli je skoda asi za 500 korun a na aute asi za tri tisicky.

...

Desat minut pred deviatou vecer 20. augusta na Ulici Osloboditelov v Brezne P. M., ktory siel z Mazornikova do mesta, s vozdilom zrazil cyklistu M. M. z Brezna. Ten utrpel tazke zranenia, ktorym v skorych rannych hodinach 21. augusta podlahol. 

Od poludnia 20. augusta do stvrtej hodiny rannej nasledujuceho dna sa ktosi vlamal do predajne potravin v Helpe, odkial ukradol penaznu hotovost, cigarety rozneho druhu a zapalovace. Skodu sposobenu Horehronskemu spotrebnemu druzstvu Brezno vycislili bezmala na 8700 korun.

...

Neznamy vodic za volantom cerveneho auta 20. augusta v Jaseni neprisposobil rychlost jazdy a v pravotocivej zakrute zisiel mimo vozovky. Narazil do oplotenia pily, pricom ho poskodil, okrem toho aj hydrant a rozvodnu skrinu na stlpe. Nechal za sebou 50 000-korunovu skodu a ufujazdil.

...

Lup za 18 670 korun si odniesol zlodej z chaty na Taloch na Brezinach, majitelkou ktorej je D. E. z Banskej Bystrice. Obral ju o televizor, dvojplatnickovy varic, dve sekery, kuchynsky hrniec, elektricky predlzovaci kabel, sedem litrov vina, sest poharov, neonovu lampu, tranzistor, remosku, dva spacie vaky a o priklepovu vrtacku.

...

Pohorelski policajti 23. augusta v Zavadke nad Hronom nasli modru Skodu 120 L. Preverevanim zistili, ze auto patri firme MAJK, s. r. o., Helpa a ukradol ho D. J. Eviduje OO PZ Pohorela.

...

Dvadsat minut po deviatej vecer 22. augusta cyklista K. M. z Helpy jazdil v smere Zavadka nad Hronom - Helpa, kde presiel do protismeru a narazil do cyklistu G. R. z Pohorelej. Po celnej zrazke a pade na vozovku K. M. utrpel otras mozgu a pravdepodobne zlomeninu bazy lebky a stehennej kosti. G. R. vyviazol s lahkym zranenim prsta lavej ruky a pomliazdeninami.

Co sa udialo v tyzdni od 18. do 25. augusta

.Texty neboli dodane redakciou.

Texty neboli dodane redakciou.

BARAN

Vase sance su vyborne, ale vam sa bude zdat, ze preslapujete na mieste. Z pokoja vas vyrusi osoba, ktora vam nie je lahostajna. Ak obchodujete, mate postarane o dobre meno.

BYK

Zalezitosti, ktore suvisia s budovanim kariery, prestavaju byt pre vas zivotne dolezite. Asi dokazete zharmonizovat vlastny domov i okolie. Obratite sa na priatelov a zapojite sa do spolocenskeho zivota.

BLIZENCI

Caka vas slubne obdobie, lebo vela ludi bude chciet vyuzit vase sluzby. Len od vas zavisi, pre co a pre koho sa rozhodnete. Vas sarm a dobra vola zaposobia na okolie.

RAK

Zhorsovanie situacie. Bez dosledkov tazkosti prekonaju len skromnejsi Raci. Pracovat budete bez chuti, mozne su konflikty. Vase vztahy k okoliu sa vyraznejsie zhorsia.

LEV

Nova situacia bude vyzadovat rychle reakcie. Vase vystupovanie bude bezchybne a prinesie obdiv okolia. Vdaka nahodnej znamosti mozete ziskat vyhody.

PANNA

Budete pozitivne naladeni, stupne vam sebavedomie a budete si vedomi sarmu. Asi sa k vam prihlasi stary znamy. S jeho pomocou posuniete niektore zalezitosti dopredu.

VAHY

Ak sa objavia konflikty, vyriesite ich diplomaticky. Nehanbite sa za nazory, len ich podate opartne. Cakaju vas zmeny v laske. Predstierat city, ktore vyprchali, nema zmysel.

SKORPION

Hned na zaciatku tyzdna vas mozu znepokojit nejake spravy. Ukaze sa, ze ide o nepravdive informacie. Zachovajte pokoj a vyckajte na dalsi vyvoj.

STRELEC

Hviezdy stastie neslubuju. Najvacsie problemy budete mat s dodrzanim terminov. Asi zmeskate niekolko dolezitych schodzok. Budete mat vela ponuk suvisiacich s cestovanim.

KOZOROZEC

Menite pracovisko alebo cestujete? Cakaju vas stretnutia s neznamymi ludmi, lebo hviezdy hovoria o udalostiach, ktore vas citovo rozrusia.

VODNAR

Nic nenechavajte na nahodu a ani sa pred nicim neskryvajte. Vsetky problemy by ste mali ventilovat. Ostatni sa na vas budu hnevat, ale aj ocenia uprimnost.

RYBY

Este stale musite rarat s komplikaciami v rodine alebo v zamestnani. Asi sa sustredite len na vlastne problemy. Vacsiu pozornost by ste mali venovat partnerovi.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT