30. AUGUST 2000 Strana 10

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Volejbalisti v Bielej medvedici

V sobotu 19. augusta sa v Bielej medvedici v Bystrej uskutocnil V. rocnik volejbaloveho turnaja na antuke o Putovny pohar ZP a.s. a o Pohar k 160. vyrociu zalozenia ZP a.s.. Na turnaji sa zucastnilo pat muzskych a pat zenskych druzstiev s takymto konecnym umiestnenim: zeny - 1. Zeleziarne Podbrezova, 2. Tatran Podkonice, 3. Brezno, 4.SKP Banska Bystrica, 5. druhe zenske druzstvo Podbrezovej - juniorky. Boli vyhlasene aj vysledky v sutazi jednotlivcov: najlepsia smeciarka Margareta Vanikova z druzstva ZP 1, najlepsia nahravacka Jana Fischerova rovnako zo ZP a najlepsia univerzalna hracka Dana Hanustiakova - SKP BB. V sutazi muzov je konecne poradie taketo: 1. MIX Zeleziarne Podbrezova, 2. ZP 40, 3. Predos Predajna, 4. Tatran Podkonice, 5. SKP Banska Bystrica. Najlepsim smeciarom bol Jan Rybar z druzstva MIX ZP, najlepsim nahravacom Milan Floch z druzstva ZP 40 a najuniverzalnejsi hrac Peter Mesiarik z Predosu Predajna. K vybornej atmosfere prispeli aj clenovia balonoveho lietania a zaverecny ohnostroj. Za prve miesta zien a muzov ziskali podbrezovske druzstva putovne pohare volejbaloveho turnaja na antuke, rovnako aj pohare k 160. vyrociu zalozenia ZP. Ceny vitazom a ocenenym jednotlivcom odovzdali personalny riaditel ZP a.s. Mgr. Marian Zima a za volejbalovy klub Jan Lendacky.

Peter Zifcak

Cyklisticky vikend

Cyklisticky klub ZP Sport, a.s., Podbrezova sa cez vikend zucastnil na pretekoch Zilinske dni cyklistiky - memorial Jozefa Novosada.

Vysledky 26. augusta IX. rocnik Kriteria o cenu primatora mesta Zilina: propag: 2. Pacera, dorast: 3. Kadak, Prachar pre nemoc nestartoval, kaded: 4. Glovniak, 5. Hricak, 6. Molcan, junior: 14. Brozmna, 27. augusta X. rocnik cestnych cyklistickych pretekov: propag: 8. Pacera, dorast: 1. Kadak, kadet: 5. Glovniak, 12. Hricak, 15. Molcan, junior: Brozman - nedokoncil.

Peteky sa konali ako Slovensky pohar za ucasti 140 pretekarov.

M. Strmen

Prazdniny v sapkarskej lige

Posledny prazdninovy tyzden sipkari odstartovali ligou v crickete. Tu sa najviac darilo mlademu Palovi Melicherovi, ktory sa vo finale stretol s Ivanom Svantnerom. Na tretom mieste skoncil Peter Pocklan. V piatok sa muzi stretli uz v zaverecnom kole zo serie prazdninovych a rozhodovalo sa o celkovom vitazovi totho leta. Svojim piatkovym tretim miestom si Palo Urda poistil celkove vitazstvo a ziskal pohar prezidenta Dart chlubu. Vo finale sa napokon stretli Martin Michalsky z Revucej a dlho odychujuci Jozef Tschampa. Jozovi navrat vysiel nad ocakavanie a po napinavom finale zvitazil. Aj juniori sa stretli tieto prazdniny uz poslednykrat a o celkove vitazstvo superili este dvaja hraci. Uspesnejsie z tohto suboja napokon vysiel Martin Skantar, ktory si nedelnajsim vitazstvom zaistil aj celkove prvenstvo. Smutny skoncil Milan Majer, ktoremu to toto leto neslo podla predstav a v nedelu skoncil az treti, celkovo mu patri druha priecka.
Stava sa uz zvykom, ze piatok patri aj stolnym futbalistom, ani tento to nebolo inak. Turnaj vysiel nad ocakavanie favoritom, ktory tentoraz nezakopli, a tak sa vo finale stretli Robo Balog s Radom Pavliakom proti Jozovi Lalikovi a Janovi Medvedovi. Stastnejsia bola tentokrat dvojica Lalik - Medved. Na tretom mieste skoncili Peter Belko s Beatou Jurigovou. Najblizsie kolo sa uskutocni v piatok o 17. hodine. Dart klub pozyva priaznivcov sipkarskeho sportu na turnaj pod nazvom Stop Bar Cup 2000, ktory sa uskutocni 2. septembra o 18. hodine v Stop Bare v Bacuchu. V nedelu sa na terase v Nezabudke kona velky letny turnaj v stolnom futbale a v elektronickych sipkach. Zaciatok turnaja je o 18. hodine, startovne je 50 korun, vitazov cakaju atraktivne ceny.

Ostatne texty a tabulky neboli dodane redakciou.


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT