24. AUGUST 1999 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Program kin od 25. do 31. augusta

Kino Fabova hola Polomka

28.sobota - STAV OHROZENIA (USA,MP/12,20.00) - Velitel specialnej jednotky zlozenej z clenov FBI a newyorskej policie, urcenej na potlacanie terorizmu, agentka CIA s mnohymi kontaktami v arabsko-americkej komunite a nekompromisny general su po serii bombovych utokov v New Yorku nuteni spolupracovat. Denzel Washington a Bruce Willis v akcnom thrilleri.

Kino Panorama Podbrezova

28.sobota, 29. nedela - PASCA (USA,MP/12,19.00) - Na koho je nastrazena... Sean Connery a Catherine Zeta-Jonesova v romantickom thrilleri.

31.utorok - CELEBRITY (USA,MP/12,19.00) - Nova sexy komedia o ludoch, ktori urobia cokolvek, aby boli slavni. Leonardo Di Caprio, Winona Ryderova, Melanie Griffitova a mnoho dalsich hviezd v hlavnych ulohach.

Kino Mostar Brezno

29.nedela o 20.00 - TAXI (MP/12) - Daniel roznasa pizzu a ked zozenie miesto taxikara, pokracuje v krasojazde. Ziadna rychlost nie je dost velka, ziadna pokuta dost vysoka. Policajti nemaju proti nemu sancu, nechava ich v zavese. V meste sa vsak objavil gang bankovych zlodejov. Kriminalna komedia.

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!,

- do budovy na Namesti gen. M.R. Stefanika 13 na vystavu Pavla Simana Z tvorby....

KAVT sa predstavuje je nazov predajnej vystavy Klubu amaterskej vytvarnej tvorby, ktora je instalovana v synagoge na Sturovej ulici v Brezne, po-pi 11.-17.h., so 9.-12.h . Vstupne 10, 5 Sk....

Obecny urad vo Valaskej pozyva :

- do priestorov Klubu dochodcov na Namesti 1. maja na vystavu rezbarskych prac a inych remesiel obcanov Valaskej, vystava potrva do polovice septembra

- do priestorov miestnej kniznice na putovnu vystavu 4. rocnika fotografickej sutaze Horehronie vo fotografii, ktora potrva do polovice septembra.

V ramci Breznianskeho kulturneho leta:

- sa 28. augusta o 15.00 h na namesti v Brezne prdstavi mala dychova hudba Mostarenka v programe Tony pre kazdeho.

Obecny urad Jasenie pri prilezitosti oslav 575. vyrocia prvej pisomnej zmienky o obci pozyva v sobotu 28. augusta na prvy Jasensky jarmok.

OKRESNE OSLAVY 55. VYROCIA SNP
Namestie gen. M. R. Stefanika v Brezne - nedela 29. augusta

9.30 - koncert Dychovej hudby mesta Brezna

10.00 - polozenie vencov k pomnikom padlych, otvorenie oslav - Ing. Jaroslav Demian, prednosta okresneho uradu, slavnostny prejav - Pavol Kanis, minister obrany Slovenskej republiky, prihovory hosti, hymnicke piesne - spieva Spevacky zbor mesta Brezna,

kulturny program: ucinkuju - Spevacky zbor mesta Brezna, detsky folklorny subor Stastne detstvo, detsky folklorny subor Klasok z Podbrezovej, folklorny subor Sumiacan, folklorny subor Mostar, mala dychova hudba Mostarenka, country skupina Tucna Anca z Valaskej.

Strojaren Piesok, a.s., ponuka do prenajmu kancelarske priestory nachadzajuce sa na Strojarenskej ulici v Piesku.

Tel: 6171162

V sobotu 28. augusta sa na stadione v Brezne uskutocni predajny trh pri prilezitosti konca prazdnin


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT