28. SEPTEMBER 1999 Strana 8

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

... 

Mesto Brezno a primator mesta

vas pozyvaju na seminar o rozvoji bytovej vystavby v Brezne. Seminar na ziskanie informacii o moznostiach vystavby bytov v rodinnych a bytovych domoch v Brezne sa uskutocni v stredu 29. septembra o 15. hodine vo velkej zasadacke Mestskeho uradu v Brezne.

Seminar je urceny sirokej verejnosti, fyzickym a pravnickym osobam, na ktorom dostanu nasledovne informacie o lokalizacii a pripravenosti pozemkov a podmienok pre vystavbu rodinnych a bytovych domov, o ponukach montovanych objektov vyuzitelnych pre rodinne aj bytove domy, o moznostiach ziskania financnej podpory zo statneho fondu rozvoja byvania, formou nenavratnych dotacii a uverov, o moznostiach ziskania financnych prostriedkov od stavebnych sporitelni a bank, ktore poskytuju hypotekarne uvery.

Uvedene informacie vam poskytnu pracovnici odboru regionalneho rozvoja a odboru tvorby a ochrany zivotneho prostredia Okresneho uradu v Brezne, VUB Wüstenrot Brezno, Prva stavebna sporitelna a.s., pobocka Brezno, VUB a.s. - hypotekarne uvery Brezno, Slovenska sporitelna a.s. - hypotekarne uvery B. Bystrica, SUN, a.s., Bratislava, Drukos s.r.o. B. Bystrica, stavebnych firiem a dalsich.  


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT