29. OKTOBER  2002 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

Program kin od 30.10. do 6.novembra

 

Kino Fabova hola Polomka

2. sobota - FORMULA (USA, MP/12, 20.00) - Skuseny pretekar Joe ma dopomoct mlademu talentovanemu kolegovi Jimmymu k titulu majstra sveta. V zasade je nutne zvitazit, ale ako? V hlavnej ulohe Silvester Stallone, Burt Reynolds

Kino Panorama Podbrezova

3. nedela - SEXI VTACI (FR, MP/12, 19.00) - Francuzska komedia

1. piatok - BELPHEGOR - FANTOM LOUVRU (FR, MP/12, 19.30) - Vdaka objavenej mumii sa zacne v Louvri objavovat fantom menom Belphegor. Desivy, ale obcas aj takmer ludsky zranitelny fantom je neporazitelny. Francuzsky thriller.

2, sobota, 3. nedela - NAJVACSIA HROZBA (USA, MP/12, 19.30) - Pri utoku Egypta a Syrie na Izrael havarovalo izraelske vojenske lietadlo vybavene nuklearnou bombou. Po stvrtstoroci ju nahodne nasli niekde v pusti a bola odovzdana do nepravych ruk. Akcna drama.

5. utorok - FK: ZBYTOCNA KRUTOST (USA, 19.30) - Temny debut bratov Coenovcov o nevere, chaose a odpratavani mrtvol.

 

Kam za kulturou

 

Mestske kulturne stredisko v Brezne v sobotu 16. novembra o 18. h pozyva do mestskeho domu kultury na 2. rocnik celoslovenskeho festivalu heligonkarov Podstavekova heligonka. Informacie podaju v mestskom kulturnom stredisku, c. tel: 6112189 alebo P. Bercik, c. tel: 6111643.

...

V ramci Francuzskych dni v Brezne sa uskutocnia este tieto podujatia: utorok 29. otobra - mestsky dom kultury - Vodopad, francuzski priatelia a deti - detske organizovane podujatie s country skupinou Vodopad a francuzskymi hudobnikmi; sobota 23. novembra - 20.00 hotel Dumbier - XXII. Country vecer; ucinkuje country skupina Vodopad nielen s francuzskymi priatelmi; vystavy: v mestskom dome kultury - A este raz prezit Provence (nadherny svet mora, hor a tepla francuzskeho Slnka), do 31. oktobra v strednej priemyselnej skole - Vive la France (prezentovanie desatrocneho priatelstva a spoluprace medzi SPS Brezno a Lycee Profesionel Meudon)

...

Horehronske muezum v Brezne pozyva: do vystavnych priestorov na Nam. gen. M. R. Stefanika 13 na vystavy: Francuzska architektura - Pamat a modernost - vyvoj a prelom stylu francuzskej architektonickej tvorby v druhej polovici 20. storocia, Z historie vztahov Brezna a Francuzska - vystava dokumentujuca vzajomnu spolupracu, Zivot ako modlitba - z historie a tradicii zidovskej komunity v Brezne, na stale expozicie: Brezno v premenach casu, Galeria vytvarnikov Horehronia; do budovy na Nam. gen. M. R. Stefanika 55 na stalu expoziciu Zivot a kultura ludu na Horehroni a do 31. oktobra na vystavu sutaznych vytvarnych prac deti a mladeze okresu Minulost a pritomnost Horehronia ocami deti.

...

Bombura klub v Brezne pozyva v sobotu 2. novembra o 20. hodine na rockovu skupinu EXFONIA.  

 

Slavnostna imatrikulacia studentov, ktori zacali v tomto akademickom roku studovat v detasovanom pracovisku Materialovotechnologickej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Brezne, sa uskutocni v stredu 13. novembra o 11. hodine v obranej sieni mestskeho uradu.

 

Mestske kulturne stredisko v Brezne v mestskom dome kultury uvadza:

- v stredu 6. novembra o 19. hodine profesionalne tanecne divadlo STUDIO TANCA z Banskej Bystrice s tanecnym projektom NIECO MEDZI NAMI; vstupne 70 Sk

- v piatok 8. novembra o 19. hodine divadelne predstavenie plne humoru a piesni KARYKA TURY ALEBO FOR MEN SOOOOV v podani divadla Sepsa z Medzibrodu; vstupne 30 Sk

- vo stvrtok 28. novembra o 19. hodine HONZA NEDVEDA so skupinou Poklad; vstupne 200 Sk


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT