3. FEBRUAR 2004 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 

Program kin od 2. do 9. februara

Kino Mostar Brezno

Na 3. - 4. marca pripravuje film: Dvaja patraci 3D: GAME OVER - Najnebezpecnejsia a najsialenejsia tretia misia surodencov Cortezovcov. Film si mozete pozriet v specialnych 3D okuliaroch. Dobrodruzny film.

7. so, 8. ne - Samuraj (USA/Jap, MP/12, 19.30) - Akcny film.

Kino Panorama Podbrezova

7. so, 8. ne - Prci, prci, prcicky a svadba (USA, MP/15, 19.00) - Vzrusujuce vyvrcholenie prcickovej sagy. Premiera.

Kino Fabova hola Polomka

7. so - Bruce vsemohuci (USA, MP/12, 20.00) -Aj nebesa maju sibenicny zmysel pre humor... Komedia.

Kino Trangoska Valaska

4. st - Liga vynimocnych ((USA, MP/12, 18.00) - Dobrodruzny akcny film.

Kam za kulturou

 

Folklorny subor Brezinky z Polomky v piatok 6. februara o19. h pozyva do Mestskeho domu kultury v Brezne na divadelne pasmo folkloru Martina Bacu: Rok na dedine. Predaj vstupeniek za 30 korun je hodinu pred predstavenim v mestskom dome kultury.

...

Zakladna umelecka skola v Brezne pozyva na POLROCNY VEREJNY ZIACKY KONCERT, ktory sa uskutocni vo stvrtok 11. februara 17. h v koncertnej sale skoly.

 

SENZUS v Brezne
Mestske kulturne stredisko v Brezne vo stvrtok 19. februara o 19. h pozyva do mestskeho domu kultury na SENZI SENZUS - hudobna zabava so skupinou Senzus a jej hudobnym hostom Stefanom Hrustincom.
Predpredaj vstupeniek za 90 korun je v mestskom dome kultury (kancelaria c. 10 na 2. poschodi), c. tel: 6112108.

 

Mestske kulturne stredisko v Brezne a tanecna skola K-Dance z Banskej Bystrice vo stvrtok 5. februara o 16. h pozyvaju do Gymnazia na Sturovej ulici v Brezne na otvorenie kurzu Spolocensky tanec a spolocenska vychova pre zaciatocnikov. Zapis a blizsie informacie ziskate len na otvoreni kurzu.

 

Obec Polomka a Asociacia furmanov na Slovensku pozyvaju na 4. rocnik sutaze taznych koni HROMNICE KONIEC SANICE, a to vsobotu 7. februara od 10. h na sportovom stadione v Polomke.
Vstupne: dospeli 50 Sk, deti do 15 rokov 20 Sk, deti do 6 rokov zadarmo. Informacie na c. tel: 6193190, 0904 216338.  


Dakujeme...

Obcianske zdruzenie Jasienok a Lesy mesta Brezno, s. r. o., dakuju vsetkym, ktori akoukolvek formou podporili krnohove preteky 17. januara vo Vagnari. Podakovanie patri aj MUDr. Arinovi Janeckovi za poskytnutie prvej pomoci pretekarovi, ktory utrpel uraz predkolenia.

...

V mene rodicov a studentov breznianskych strednych skol dakujem riaditelovi SAD BBDS, a. s., Brezno Ing. Slavomirovi Kupcokovi za prejavenu ustretovost a pomoc, ked v dosledku preplnenosti ziackych autobusovych spojov mozu na ziacke cestovne preukazky cestovat aj zrychlenym autobusom.

Ing. Irena Helcova

...

Podla najnovsich prieskumov v oblasti zdravej vyzivy nasho obyvatelstva bolo zistene, ze v poslednych rokoch vyrazne poklesla spotreba mlieka na jedneho obyvatela Slovenska. To znamena, ze aj nasa dorastajuca generacia nekonzumuje dostatok tejto vzacnej tekutiny. Preto sa nasa skola, ktora je zaradena do siete Zdravych skol, rozhodla vstupit do Mliecneho programu. V spolupraci s Gemerskymi mliekarnami s pobockou v Brezne sme ho zacali realizovat v novembri 2003 a mame s nim dobre skusenosti. Ziaci si rychlo zvykli na tento doplnok k desiate, ktory je prakticky baleny, cenovo dostupny, a preto ho odporucame aj inym skolam. V pripade zaujmu viac infomacii mozete ziskat na c. tel: 6111047.
Touto fromou dakujeme pracovnikom Gemerskych mliekarni v Brezne za spolupracu a ochotu vyjst v ustrety nasim poziadavkam.

Riaditelstvo ZS Polomka


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT