17. OKTOBER   2006 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 
Program kina Mostar od  17. do 24. oktobra

21. so, 22. ne - AKCIA V OBLAKOCH (FR, MP/12, 19.30) - Akcny film.


KULTURA

   BBSK – Horehronske muzeum na Namesti gen. M. R. Stefanika 13 v Brezne a Miestny odbor Matice slovenskej v Brezne pozyvaju do konca oktobra na vystavu
KAROL KUZMANY
(1806–1866)
   Zivot a dielo basnika, literarneho teoretika, redaktora a vydavatela almanachu Hronka, tvorcu duchovnych piesni, zakladatela Spolku vseobecnej vzdelanosti v Banskej Bystrici, profesora praktickej teologie vo Viedni, bojovnika za demokratizaciu spravy evanjelickej cirkvi, jej superintendenta tazko bojujuceho proti madarizacii v cirkvi, bojovnika za slovenske skoly a tiez prveho podpredsedu celonarodnej slovenskej kulturnej ustanovizne.

 . . .

Bombura klub v Brezne v sobotu 21. oktobra o 20. h pozyva na NEON UNION kosicke GRUNGE.

. . .

Stredoslovenske osvetove stredisko v B . Bystrici a Mestske kulturne stredisko v Brezne pozyvaju na FESTIVAL HUDOBNEHO FOKLORU.
   Regionalna sutazna prehliadka ludovych hudieb, spevackych skupin, solistov spevakov a instrumentalistov z okresov Banska Bystrica a Brezno sa uskutocni v nedelu 22. oktobra o 14. h v Mestskom dome kultury v Brezne.
Tel.: 4125206


DAKUJEME ...  

   Dakujeme primarovi oddelenia ARO breznianskej nemocnice MUDr. Janovi Mackinovi, MUDr. Tomasovi Psotkovi a ostatnym lekarom, sestrickam i celemu kolektivu za ludsky a laskavy pristup k  Petrovi Srnkovi pocas jeho dvojmesacnej hospitalizacie.

Pribuzni a priatelka Mirka


SPORT

Pozyvame vsetkych, ktori miluju kone a zabavu, do Michalovej.
Odstartujeme v sobotu 21. oktobra  o 10. hodine.
Cakame vas na kopci Brest pri Eurosalasi v Michalovej (parkovanie pri futbalovom ihrisku), uvidite Hon na lisku a Westernove preteky.
Je pre vas pripraveny burciak, gulas, pivo a ine obcerstvenie.
Tak nevahajte a pridte si oddychnut do prekrasnej jesennej prirody.
Tel.: 0903 610126
Info: www.eurosalas.sk, e-mail: eurosalas@eurosalas.sk

. . .

 Cyklisticky oddiel ZP Sport, a..s., Podbrezova pozyva vsetkych priaznivcov cyklistiky na druhe kolo Slovenskeho pohara v cyklokrose, ktore sa uskutocni v nedelu 15. oktobra  na sidlisku Stiavnicka v Podbrezovej.
   Na start sa postavia kategorie ziakov, kadetov, juniorov, zien a junioriek, veteranov a najvacsia ucast sa ocakava v hlavnej kategorii muzi Elite.
Na starte nebude chybat kompletna reprezentacia SR s Marosom Kovacom, Robertom Glajzom a Milanom Barenyim. V kategorii muzov do 23 rokov bude startovat i Robert Gavenda, juniorsky majster Europy a strieborny z majstrovstiev sveta. Organizatori ocakavaju aj ucast zo zahranicia. Informacie: 0903 557704

 


INE

Organizatori ankety TOP seven /7/ Brezna 2006 sa hlboko ospravednuju Marii Parobekovej za chybu v anketovych listkoch, kde ,,zauradoval tlaciarensky skriatok“ a premenoval ju na Annu.

. . .

Vo stvrtok 19. oktobra o 14. hodine sa v zasadacke Nemocnice s poliklinikou v Brezne uskutocni celookresny seminar sestier na temu Vplyv vyzivy na imunitny system u deti. Seminar ja zaradeny do kreditneho systemu v ramci vzdelavania.

. . . 

   Krestanske spolocenstvo Milost kazdy pondelok o 18.  hodine pozyva do budovy na Namesti gen. M. R. Stefanika 14 (nad zmrzlinou Medin) na kurzy Alfa.
Tel: 0903 495874

. . .

 V utorok 17. oktobra sa uskutocni verejna zbierka BIELA PASTELKA, ktoru organizuje Unia nevidiacich a slabozrakych Slovenska.

. . .

 Folklorny subor Mostar pozyva zaujemcov od 14  rokov do tanecnej a hudobnej zlozky, do zenskej spevackej skupiny, do zlozky ludovych hudobnych nastrojov (pistalka, fujara, heligonka, ustna harmonika). Nabor sa uskutocni v piatok 13. oktobra od 16. do 17. h v skusobni FS Mostar v Mestskom dome kultury v Brezne (prizemie vlavo).


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT