26. FEBRUAR 2008 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 
Program kina Mostár od 26. februára do 4. marca

29. piatok, 1. sobota, 2. nedeľa  - MEDVÍDEK (MP/15, ČR, 19.30) – Komédia.


KULTURA

Mestské kultúrne stredisko v Brezne

v pondelok 10. marca o 19.00

pozýva do mestského domu kultúry

na vystúpenie

CIGÁNSKI DIABLI

vstupné: 200 Sk

Predpredaj vstupeniek v TIKu, č. tel.: 6114221

 

. . .

 

Folklórny súbor Klások

pozýva na program

folklórneho súboru z Bekesu

BELENCÉRES

vo štvrtok 28. februára

o 19.00

v Mestskom dome kultúry Brezno

Vstupné: 50 Sk

   Predaj vstupeniek hodinu pred začiatkom predstavenia.

 


DAKUJEME ...  

   Ďakujeme klubu Biliard v Brezne a všetkým kamarátom s rodinami na čele s Ing. J. Gulovičom s rodinou za kvetinové dary a uctievanie si pamiatky pri hrobe nášho drahého zosnulého syna Patrika Ďurčíka v Bacúchu pri príležitosti tretieho výročia tragickej smrti a nedožitých tridsaťtri rokov.

   Zo srdca ďakujú rodičia.

...

  Všetci rodičia vedia, aké je náročné naučiť svoje dieťa správne lyžovať, je to nádherný šport. Zlé návyky v začiatkoch je ťažké odnaučiť. Ďakujeme za trpezlivosť a profesionálny prístup všetkým inštruktorom v Lyžiarskej škole v Čiernom Balogu.

Miško s rodičmi


SPORT

 


  INE

Divadelný súbor Jána Chalupku mesta Brezno

   Vážení priaznivci DSJCH, členovia Divadelného súboru Jána Chalupku mesta Brezno sa uchádzajú o vašu priazeň pri poukázaní 2 % z vašich daní. Získané prostriedky využijú na podporu činnosti Divadelného štúdia mladých a na prípravu nových projektov v tomto roku.

   Údaje: Divadelný súbor Jána Chalupku mesta Brezno, sídlo: Švermova ulica 7, 977 01 Brezno, IČO: 35679913, právna forma: občianske združenie.

   Tlačivá a informácie vám ochotne poskytne Mária Frgolcová, Ulica ČSA, Antikvariát v Brezne.

   Ďakujeme vám za vaše rozhodnutie v prospech DSJCH!

Tel: 6114206, e-mail: dsjch@mail.t-com.sk

. . .
 

Základná škola s materskou školou, MPČĽ 35, Brezno vyhlasuje zápis do materskej školy, ktorý sa uskutoční od 1. do 31. marca. Škola prijíma deti od 2 do 6 rokov.

   Ponúka: alternatívne prvky vo výchove a vzdelávaní, sezónne športové aktivity, oboznamovanie detí s anglickým jazykom, individuálnu logopedickú starostlivosť.

   Srdečne vás pozývame na Deň otvorených dverí v utorok 4. marca.

   Tešíme sa na vás budúci škôlkari.

. . .

 Mestská knižnica v Brezne pre žiakov základných škôl vyhlasuje štvrtý ročník literárnej súťaže Zahraj sa na spisovateľa, ilustrátora a vydavateľa a vytvor knihu o národnom hrdinovi Jurajovi Jánošíkovi.
   Hotové práce treba priniesť do mestskej knižnice do 15. mája. Súťaž vyhodnotia na námestí pri príležitosti Medzinárodného dňa detí.

. . .
 

OBEC NEMECKÁ

zastúpená starostom obce Ing. Jozefom Klimentom vyhlasuje výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa Základnej školy s materskou školou v Nemeckej.

   Uchádzač o uvedenú funkciu musí spĺňať: vysokoškolské vzdelanie pedagogického smeru, ktoré zodpovedá platným predpisom (vyhláška MŠ SR č. 41/1996 Z. z. o odbornej a pedagogickej spôsobilosti pedagogických pracovníkov v znení neskorších predpisov), najmenej päť rokov pedagogickej praxe, absolvovanie prvej kvalifikačnej skúšky alebo jej náhrady podľa ustanovení vyhlášky MŠ SR č. 41/1996 Z. z. o odbornej a pedagogickej spôsobilosti pedagogických pracovníkov v znení neskorších predpisov, predpoklady výkonu práce vo verejnom záujme, spôsobilosť na právne úkony, bezúhonnosť, ovládanie úradného jazyka, znalosť školskej legislatívy a ekonomických predpisov, zdravotná spôsobilosť na výkon funkcie.

   Zoznam požadovaných dokladov, ktoré je uchádzač povinný predložiť: úradne overené doklady o dosiahnutom vzdelaní a absolvovaní prvej kvalifikačnej skúšky, napísaný profesijný životopis, čestné vyhlásenie, že uchádzač je spôsobilý na právne úkony v plnom rozsahu, odpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace, potvrdenie od lekára o zdravotnej spôsobilosti vykonávať funkciu riaditeľa ZŠ s MŠ, dĺžku odbornej praxe (priebeh zamestnaní), návrh koncepcie rozvoja základnej školy s materskou školou.

   Prihlášku do výberového konania spolu s priloženými dokladmi treba doručiť najneskôr do 11. apríla do 12. hodiny podateľni Obecného úradu v Nemeckej, alebo poslať poštou na adresu: Obecný úrad Nemecká, Hronská 37, 976 97 Nemecká v zalepenej obálke s označením Výberové konanie na riaditeľa ZŠ s MŠ Nemecká – neotvárať. V prípade výberového konania nie je možné zaslať žiadosť s dokladmi faxom alebo e-mailom.

   Bližšie informácie poskytne: Ing. Jozef Kliment, č. tel: 6182234, ounemecka@stonline.sk

. . .
 

OPTIMA

jazyková škola

Rázusova 4, 977 01 Brezno

- Nový kurz!

ANGLICKÝ JAZYK pre začiatočníkov

Marec – jún 2008

Cena: 3000 Sk

- kurzy anglického jazyka pre firmy

- mierne pokročilí

- stredne pokročilí

- individuálne vyučovanie

Informácie: 0908 071224, bullovad@slovanet.sk

. . .

 

Firma Elena Faťunová, súkromný veľkosklad, Cesta osloboditeľov č. 8, Brezno

vyhlasuje

výberové konanie na vykonanie maliarskych a natieračských prác na objektoch CBA potravín na uliciach ČSA 66, 9. mája 9 a Ceste osloboditeľov 8 v Brezne.

   Bližšie infomácie na č. tel.: 0905 514471 alebo 0905 925331.

. . .

 

 Technické služby na Rázusovej 16 v Brezne oznamujú termíny upratovania drobného stavebného odpadu (DSO), nebezpečného a nadrozmerného odpadu (NO)

pre rodinného domy:

4. marca - Školská, Kozmonautov, Sekurisova, Moyzesova, Vránskeho, Cintorínska, Hradby, Nám. gen. M. R. Štefánika, Okružná, Padličkovo, SNP, Baštova, Glianska, Tehelňa, Vagnárska, Hlavina

6. marca – Cesta osloboditeľov, Mliekárenská, M. Benku, Potočná, Mládežnícka, Dolná, Horná, Nová, Vrbová, Krátka, Budovateľská, Poľná, Mostárenská, Lúčna, Rovne

11. marca – Švermova, Jesenského, Hviezdoslavova, Sládkovičova, Hronská, Jilemnického, Pionierska, Šoltésovej, NDH, Rázusova, Černákova, B. Němcovej, Laskomerského, Bottova, ČSA, Zadné Halny, Lesná, Jarmočisko, Predné Halny, Chalupkova, Stromová, Záhradná

13. marca – Štúrova, Lichardova, Kukučínova, Židlovo, Brezenská, Pod hôrkou, Kiepka, Klepuš, Rohozná, Tisovská cesta, Podkoreňová, Kuzmányho, Šrámkova, Čipkovo nábrežie

pre činžiaky:

10. marca – ŠLN, Nálepkova, F. Kráľa (nízke)

12. marca – 9. mája, MPČĽ, Mládežnícka

14. marca – ČSA, Malinovského, Krčulova, Sládkovičova, F. Kráľa (vysoké), Fučíkova, L. Sáru, Švermova, Clementisova, Černákova, Laskomerského

   Technické služby pristavia veľkoobjemové kontajnery podľa potreby na DSO a na NO do každej oblasti. Nebezpečný odpad podľa rozpisu treba vyložiť k 1100 l kontajnerom alebo pred bránu rodinného domu.

pre skupinové garáže:

7. marca - prvé upratovanie

   Technické služby pristavia veľkoobjemové kontajnery ku garážam, majiteľov upozornia aj tesne pred konaním akcie, NO treba ukladať mimo veľkoobjemových kontajnerov.

Odvoz biologicky rozložiteľného odpadu od záhradkárov:

Pristavenie 28. apríla – odvoz 5. mája: Čachovo, Kuľbová 1, Kuľbová 2, Glianska, Padličkovo,

   Technické služby pristavia 2 veľkoobjemové kontajnery do každej oblasti – 1 na komunálny odpad a 1 na bioodpad, do každej oblasti osobitne. Záhradkárov upozornia aj tesne pred konaním akcie, nebezpečný odpad treba vyložiť v blízkosti veľkoobjemových kontajnerov.

 . . .

FIRMA

FORMETAL PIESOK, s. r. o.

Strojárenská 19, 976 43 Piesok

prijme do pracovného pomeru:

- sústružníkov

- strojných zámočníkov

- elektrotechnikov

Termín nástupu: podľa dohody

Kontakt: 0903 516587


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT