8. AUGUST  2000 Strana 11

STRANA:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Kam za futbalom

II. liga 3. kolo
12. augusta o 16.30
SKP Devin - Podbrezova

III. liga 2. kolo
13. augusta o 16.30
Tornala - Dubova (Halaj - Bacsa, Koncek - Melichercik)

IV. liga sk.Juh 2. kolo
13. augusta o 16.30
Brezno - Tisovec (Ihring - Kosarnik, Romanec - Milka)

V. liga sk.C 2. kolo
13. augusta o 16.30
Podbrezova B - Poniky (Ocovay - Budinec, Debnar - Werner), Dubova B - Brusno (12. augusta, Ilanovsky - Migalova, Gladis - Slatinsky), Kraliky - C. Balog (Kacz - Hunady, Karasek - Marhefka)

I. trieda 2. kolo
13. augusta o 16.30
Jasenie - Jakub (Direr - Horny, Melcer - Turna), P. C. Balog - Salkova (Zeman - Malcek, Kadlec - Kosec), Bravacovo - Sl. Lupca (Vrbovsky - P. Sitarcik, J. Sitarcik - Behan), Rakytovce B - Myto (sobota UHC, Sedliak - Daxner, Fencl - Kolenicka), Helpa - Podkonice (Chladek - Suchy, Marian Mojzis - Cunderlik), Selce B - Osrblie (o 10.30, Kosec - Trso, Adamec - Kotran)

I. trieda sk. A 2. kolo
13. augusta o 16.30
Nemecka - Tajov (Dolog - Polenkovic)

III. liga SD a MD 2. kolo
13. augusta o 14.00 - 16.30
K. N. Mesto - Dubova (Kosa - Nemec, ObFZ CA - Mastis), Podbrezova - Lucenec (12. augusta, Valska, T.Kucera - Bariak, Repisky - Perasin, Brezno - Istebne (12.00 - 14.00, Romanec - Kosarnik, Fencl - Milka)

V. liga dorast sk.C 2. kolo
13. augusta o 14.00

Stiavnica - C. Balog (Sivok)

II. liga SZ a MZ sk. Juh 2. kolo
12. augusta o 10.00 - 12.00

Dubova - Zvolen B (Nemecka, Kralka - Horny, Direr), V. Krtis - Podbrezova (Martin - Balga, ObFZ VK), Brezno - C. Balog (Medved - Cunderlik, Malcek)

IV. liga ziaci sk.C 2. kolo
12. augusta o 10.00
Zavadka - Detva (M.Krahulec), P. Polhora - Hrochot (Peter Turna), Bravacovo - B. Bela (Ridzon)

Ziaci I. trieda 2. kolo
13. augusta o 10.00
Badin - Helpa (Veky), Brusno - Polomka (Citara), Podkonice - Podbrezova B (Piar)

Vikendove futbalove zrkadlo

II. liga
2. kolo 5. augusta
Podbrezova - B. Bystrica 1:0 (0:0). gol: Bukovec (z 11-tky), rozhodca: Simon, 5600 divakov.Horehronske derby zasluzene vyhrali domaci. V 73 minute bol faulovany Bukovec. Rozhodca Simon nariadil penaltu, ktoru Pauk nepremenil. Situacia sa zopakovala v 79. minute, ked obrana Dukly faulovala v pokutovom uzemi Pelegrina. Bukovec 11-metrovy kop bezpecne premenil a tym zabezpecil domacim cenne tri body.

Jan Karas

Bardejov - Licartovce 2:0, Humenne - Martin 1:1, Novaky - Rimavska Sobota 0:0, Topolcany - SKP Devin 2:2, Dunajska Streda - Nitra 1:0, Cana - Prievidza 4:0, Dubnica - Slov. Grob 3:0, Senec - Senica 2:1.

III. liga
1. kolo 5. augusta
Dubova - Cadca 7:1 (3:0), goly: Kamensky 3, Kucera 2, Frisnic, Pavlovkin, rozhodca: Putra, 250 divakov.
Domaci podali zodpovedny kolektivny vykon a potesili divakov nielen poctom golov ale aj hrou. Nebyt streleckej smoly, vysledok mohol byt aj dvojciferny.

Jan Chamko.

Selce - Namestovo 4:0, Turcianske Teplice - Kysucky Lieskovec 1:2, Ziar nad Hronom - Bytca 4:1, Zilina B-Strazov - Kremnicka 1:1, Rakytovce - Istebne 2:1, K.N.Mesto - Liptovsky Mikulas 3:1, Lucenec - Tornala 5:1.

IV. liga sk. Juh
1. kolo 6. augusta
Brezno - Zvolen 1:1 (1:0) gol domacich: Valach, rozhodca: Hives, 70 divakov.
Domaci nastupili so styrmi novymi tvarami (Hanzlovic, Valach, Caban, Tokar) a striedajucimi (Turna, Fasko) s umyslom podat co najlepsi vykon a ziskat 3 body. Uvod zapasu bol velmi slubny. Uz v druhej minute Kupec kopal rohovy kop a Valach hlavou poslal loptu do siete. Tempo zapasu diktovali domaci, ktori sa castejsie dostavali k strelbe, ale bez efektu. Mali aj niekolko golovych prilezitosti (Bukove, Caban, Kupec). Postupne sa hra vyrovnala, no na stave sa nic nezmenilo. Do druheho polcasu nastupili hostia ako vymeneni. Prevzali taktovku, udavali tempo hry a castejsie sa dostavali k strelbe. V 52. minute vyrovnali golom Kulicha z 11 - tky. Po tomto gole domaci znervozneli, zacala sa prejavovat nezohratost, kopili chybu na chybu a u niektorych aj slabsia kondicna pripravenost. V zavere zapasu mali este pliletitost Fasko a Lehocky, a tak sa zapas napokon skoncil zasluzenou delbou bodov. Bol to zapas priemrnej urovne.

Tibor Gilla

Tisovec - Tomasovce 1:1, Hrochot - Nova Bana 2:0, Kremnica - Hrinova 4:1, Kalinovo -Ziar nad Hronom B - Ladomerska Vieska 0:2, Velky Krtis - Dolna Strehova 1:3, Hlinik nad Hronom - Dukla B.Bystrica B 1:2,

V. liga sk.C
1. kolo 6. augusta
C. Balog - Dubova B-Predajna 1:3 (0:1), goly: Stulajter, Muer, Luptak, Kubinec, rozhodca: Budinec, 350 divakov. Hostia posilneni piatimi hracmi A - muzstva boli lepsim muzstvom a zaslucene zvitazii.

Dusan Potkany

Brusno - Podbrezova B-Valaska 2:2 (0:2), goly domaci: Strycek, Mlynarcik, hostia: M.Bukovec, R.Gajdosik, 270 divakov.
Uvod stretnutia vysiel hostom. Z trestneho kopu z 20 metrov Bukovec bombou rozvlnil siet supera. V 5 a 12 minute akcie domacich hracov s prehladom riesil brankar hosti Petrinec. Ciste golove prilezitosti v 16 minute R.Gajdosika a 25. minute M.Bukovca ostali nevyuzite. V 34 minute po rohovom kope hostia z hlavicky R.Gajdosika strielaju druhy gol stretnutia. V 35 minute trestny kop domacich z 20 metrov presne mina pravu tyc brany hosti, a dalsiu strelu po chybnej rozohravke v obrane hosti chyta Petrinec. V 40 minute lopta po zahranom rohovom kopu hostami lieta z hlaviciek hosti okolo tyci domacej brany.
Aj uvod druheho polcastu patri hostom. Pisoja kriznou strelou z 25 metrov prekonal brankara domacich, ale lopta sa odrazila od brvna. V 47 minute znova Pisoja (najlepsi hrac hosti) tvrdou strelou v sestnastke tesne mina lavy horny roh brany Brusna. Nevyuzite ostali i dalsie prilezitosti hracov hosti najma Svantnera a Skantara. V hre hosti v druhej casti II. polcasu nastalo akesi uspokojenie s dosiahnutym vysledkom a to sa im vypostilo. Domaci produkujuci zhustenu obrannu hru s moznostou rycheho protiutoku sa zacali castejsie objavovat pred superovou branou. V 68 minute po doraznom atakovani brankara hosti leziaceho na zemei ( lopta mu vypadla z nakopnutej ruky) znizuju domaci Stryckom na 2:1. V 85 minute z centrovanej lopty dmaci hrac Mlynarcik vyrovnava stav stretnutia na 2:2.

Juraj Cibula

Kraliky - Dobra Niva 6:1, Poniky - Zarnovica 3:1, Detva - D.Hamre 1:1, Sasova - Lovcica 1:2, Radvan - Priechod 2:1.

I.trieda
1. kolo 6. augusta
Myto - Bravacovo 3:0
(1:0), goly: Stancik, Botos, Smola, rozhodca: Malcek, 100 divakov.
V uvodnom stretnuti noveho sutazneho rocnika sa domaci prdstavili v dobrom svetle, ked po cele stretnutie mali prevahu a zasluzene zvitazili. V ich radoch sa predstavili novi hraci Smola a Vrtal, ktori patrili k najlepsim. Hostia z Bravacova tiez s obnovenym mladym kadrom prikladne bojovali a pricinili sa o dobre a slusne stretnutie.

S. Lupca - P.C. Balog 3:1 (3:0), goly za hosti: Meskan, rozhodca: Sedliak, 70 divakov.
Na uvod sezony sa hral dobry futbal. Hostia v prvom polcase zacali lepsie, mali sance, ktore nepremenili, ale potom sa presadili rychlejsi hraci domaci a o vysledku bolo prakticky rozhodnute! Druhy plcas prebrali iniciativu hostia, dali aj rychly gol. Viac golov sa im nepodarilo vsietit, a pteto odchadzali z ihriska s prehrou.

Ivan Belko

Balaze - Jasenie 4:4 (3:1), goly hosti: Jan Weisenbacher 3, Kochan, ZK: Tury - Cizmar, rozhodca: Trso, 100 divakov
V uvodnom zapase noveho rocnika sutaze nastupili hostia s novacikovskym elanom, vypracovali si niekolko dobrych sanci, ktore vsak nezrealizovali. Toto vyuzili skusenejsi domaci hraci, ktori po naivnych chybach obrany hosti lahko ziskali 3 - golovy naskok. Hostia sa strelecky presadili az v druhom polcase, ked vyrovnali naskok supera a v zavere zapasu mali este dve ciste prilezitosti, ktore pri troske stastia v ich realizacii mohli znamenat cenne vitazstvo.

Milan Strecok

Osrblie - Helpa 5:3 (2:2), goly: Trnik 2, Danove, Kurpos, Leitner - Mak, Stuber, Skladany, rozhodca: Chriastel, 70 divakov.
Domaci nastupili do prveho jesenneho kola vitazne. Muzstva odohrali stretnutie dobrej urovne, s golovymi prilezitostami na obidvoch stranach. Domaci si ich vypracovali viac, napriek tomu mohli hraci Osrblia uhrat este vyraznejsi vysledok, keby sa boli vyvarovali chyb, po ktorych inkasovali goly.

Emil Trnik.

 II. trieda sk.A
1. kolo 6. augusta
H. Prsany - Nemecka 2:2 (1:2), goly: Jan Motoska 2, rozhodca: Piar, 50 divakov.
Nemecka, zda sa, ze bude v uspesnom zaciatku sutaze pokracovat a urobi svojim priaznivcom radost. Vyzdvihnut musime vykon Motosku, ktory strelil dva goly a mal sancu na hetrik, cim nohol rozhodnut o vitazstve Nemeckej. Rozhodca sa zhostil svojho poslania dobre.

Vladimir Pejko


STRANA:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT