3. JUN 2008 Strana 5

STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

 
Program kina Mostár od 3. do 10.jun

7. so, 8. ne – Michael Clayton (TAL, MP/15, 19.30) – Animovaný film s českým dabingom.


Výbor ZO SZZP vás pozýva na pripravovanú akciu

zájazd na kúpalisko do Kremnice

vo štvrtok 26. júna
poplatok 150 korún
odchod o 7. hodine od pošty v Brezne
Poplatok za zájazd vyberáme v dňoch 17. júna (utorok) a 20. júna (piatok) v čase od 13. do 16. hodiny v Klube dôchodcov na Rázusovej ulici v Brezne. Na zájazd treba so sebou zobrať preukaz ZŤP a občiansky preukaz (pre zľavnené vstupné na kúpalisko).


DAKUJEME ...  

   Úprimne ďakujem primárovi anestéziologicko-resuscitačného oddelenia NsP v Brezne MUDr. Mačkinovi a celému kolektívu lekárov a zdravotných sestier za odbornú starostlivosť a výnimočne ľudský prístup pri mojej liečbe. Ďakujem tiež primárovi chirurgického oddelenia MUDr. Mrázovi a zdravotným sestrám.

Drahomíra Francistyová

   Treba poďakovať tetám kuchárkam z MŠ Štiavnička a Kolkáreň, všetkým ľuďom, ktorí prispeli k vydarenému envirofestivalu 20. mája. Osobitne chceme poďakovať za finančný príspevok riaditeľke COOP Jednota Brezno Ing. Eve Koľajovej.

Jana Krbylová

   Ďakujem MUDr. Kaiserovej a ostatným členom rýchlej záchrannej služby pri NsP v Brezne za profesionálny a ľudský prístup pri zachraňovaní života nášho drahého Ing. Jána Medveďa.

Smútiaca manželka s rodinou

   Výbor futbalového klubu Partizán Osrblie ďakuje všetkým sponzorom a starostovi obce Ladislavovi Pančíkovi, ktorí sa podieľali na úspechu mužstva.

Ivan Spišiak

   Ďakujeme vedeniu našej školy a pedagogickému zboru, Združeniu rodičov školy pri SOU Brezno a Združeniu priateľov pri SOU Brezno za pomoc a podporu pri realizáci projektu Celoživotného vzdelávania.

Účastníci stáže Jena 2008 z SOU Brezno 


 Starosta Nemeckej a Obecné zastupiteľstvo Nemecká na základe Zásad hospodárenia s majetkom obce ponúka na predaj prebytočný majetok obce Nemecká:

rodinný dom na Hronskej ulici, súpisné č. 42, orientačné č. 42 s príslušenstvom a pozemkami na parcelách č. KN 777 a KN 778 v katastrálnom území Nemeckej. Minimálna cena určená podľa znaleckého posudku je 1 400 000 korún. Záujemcovia o kúpu rodinného domu ponúknu cenu v zalepenej obálke na adrese Obecný úrad Nemecká, Hronská 37, 976 97 Nemecká, s označením v rohu PONUKA CENY v termíne do 31. júla. Prevod vlastníctva sa uskutoční kúpnou zmluvou. Dohodnutú cenu je nadobúdateľ povinný zaplatiť do 14 dní od podpísania zmluvy. Ak nadobúdateľ nezaplatí dohodnutú cenu najneskôr posledný deň dohodnutej lehoty splatnosti, starosta obce je povinný odstúpiť od zmluvy.

Kontakt : Ing. Jozef Kliment, starosta Nemeckej, tel. 0911 260438.

 ... 

Exekútorský úrad Brezno prijme do pracovného pomeru:
samostatnú pracovníčku na vybavovanie exekučnej agendy,
samostatnú účtovníčku
(podvojné účtovníctvo).
Podmienky prijatia:
- minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou,
- práca na PC a prax v administratíve nevyhnutné,
- samostatný a svedomitý prístup k práci.

Konkurz sa uskutoční v pondelok 9. júna o 14. hodine na adrese Námestie gen. M. R. Štefánika 11, Brezno, 1. poschodie (nad lekárskou pohotovosťou). Žiadosť o prijatie do PP s priloženým životopisom priniesť osobne v deň konkurzu.

Tel. kontakt: 6112163

... 

   Mestské kultúrne stredisko v Brezne oznamuje, že v piatok 6. a v sobotu 7. júna v čase od 8.00 do 24.00 bude uzavretá cesta na južnej strane námestia od Slovenskej sporiteľne po dom textilu. Uskutočnia sa Dni mesta, preto bude platiť zákaz vjazdu pre všetky dopravné prostriedky. Touto formou žiadame o pochopenie a zároveň ďakujeme všetkým prevádzkovateľom za  zhovievavosť.

... 

Banskobystrický samosprávny kraj, Stredoslovenské osvetové stredisko Banská Bystrica a obec Valaská vás srdečne pozývajú na 37. ročník festivalu dychových hudieb

VALASKÁ 2008
V sobotu 14. júna na Námestí 1. mája vo Valaskej
(v prípade dažďa v Kultúrnom dome Valaská)

Program:

11.00 - 12.00 promenádny koncert - Dychový orchester Prešov,
mažoretky Witches a Maguranka z Kanianky
12.45 – 13.15 sprievod dychových hudieb Valaskou

13.30 festivalový koncert, účinkujú malé dychové hudby: Selčianka, Mostárenka, Cementón, Maguranka, Dychový orchester ZUŠ Jána Pöschla, mažoretky Witches; veľké dychové orchestre: Dychová hudba Železiarní Podbrezová, Dychový orchester mesta Brezno, Dychový orchester Valaská. Moderuje Katarína Gogolová. Informácie:  SOS Banská Bystrica – 4125206, ObÚ Valaská – 6176028,  www.sosbb.sk, www.valaska.sk  

...

SVÄTOJÁNSKA NOC PLNÁ HUDBY

   V piatok 20. júna festival otvorí prešovská skupina HELENINE OČI, ktorá v poslednom období patrí medzi najväčšie atrakcie hudobnej scény východného Slovenska. Program bude pokračovať vystúpením objavu roka 2007 v ankete Slávik - pop-rockovou skupinou KOMAJOTA, čerstvým víťazom v ankete Aurel 2008 v kategóriách Objav roka a Album roka. Vyzretú košickú šesticu NONAME určite netreba nikomu predstavovať. V Pohorelej okrem svojich starších hitov predstaví aj svoj najnovší, v poradí už šiesty album „V rovnováhe“. Chlapci zo skupiny ARZÉN nezostanú nič dlžní tradíciám terchovských koreňov a na festivale v Pohorelej predvedú skladby (aj z najnovšieho v týchto dňoch nahratého albumu) v rockovom podaní, ktorý vychádza z originality a bohatstva terchovskej folklórnej tradície. Potom vystúpi jedna z najlepších slovenských koncertných kapiel SMOLA A HRUŠKY, ktorá práve nahráva tretí radový album. Ich videoklip ku skladbe Tangá zbiera ocenenia na renomovaných medzinárodných filmových festivaloch doma i v zahraničí. Nielen tí mladší môžu pokračovať vo voľnej zábave do ranných sobotňajších hodín na diskotéke, ktorú bude uvádzať DJ Michael J z Prahy.
Ďalšie info a program na www.snph.sk.

Ak chcete súťažiť o dve vstupenky na festival, do 11. júna na adresu Redakcia Horehronie, Švermova 7, 977 01 Brezno pošlite odpoveď na otázku (nezabudnite napísať vaše telefónne číslo):

Ako sa volá skupina, ktorá zvíťazila v tohtoročnej ankete Aurel a vystúpi na festivale Svätojánska noc plná hudby?

INE

Centrum voľného času, Školská 7, Brezno ponúka letné tábory s dennou dochádzkou

PUŤÁČIK I. (7. - 11. júla)
PUŤÁČIK II. (14. - 18. júla)

   Program: aquapark Tralalandia, Bojnice, Dobročský prales, Demänovská jaskyňa, Arboretum Borová hora, Sliač kúpele, jazdecká farma, jazda vláčikom, zábavné hry, športové súťaže a iné. V cene 800 Sk je zahrnuté vstupné, cestovné a poistenie.

   Informácie: denne od 9.00 do 18.00, č. tel: 6116601.


STRANA : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT