3. OKTOBER  2000 Strana 5

STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT

...

Program kin od 4. do 11. oktobra

 

Kino Fabova hola Polomka

7. sobota - TAKMER BEZ SANCE (USA, MP/12, 19.00) - Dve priatelky sa vydaju na prazdninovu cestu do Thajska. Film je o naivite a nelutostnom trhu s drogami.

Kino Panorama Podbrezova

5. stvrtok - SNEHOVA KRALOVNA (Rusko, MP, o 17.00) - Animovany film. Znama rozpravka H. Ch. Andersena.
7. sobota - MODRY BLESK (USA, MP/12, 19.00) - Akcna komedia o zlodejovi, ktory sa musel hrat na policajta.
8. nedela - ERIN BROCKOVICH (USA, MP/12, 19.00) - Film podla skutocnej udalosti. Premiera.

Kino Trangoska Valaska

10. utorok - AKO DYM (USA, MP/15, 18.00) - Drama o mladej a krasnej zene Ruth, ktora zivot v uponahlanom velkomeste vymeni za nirvanu indickej filozofie.

Kino Mostar Brezno

5. stvrtok - ROMEO MUSI ZOMRIET (MP/12, 19.30) - Dve tradiciou spojene rodiny bojuju vo vzajomnej vojne o obchodnu nadvladu v Oaklande.

8. nedela - TAKMER BEZ SANCE (MP/12, 19.30) - Drsny pribeh o naivite a nelutostnom trhu s drogami.

 

Kam za kulturou

Horehronske muzeum v Brezne vas pozyva:

- do vystavnych priestorov na Namesti gen. M. R. Stefanika c. 55 (radnica) na vystavu Boh zehnaj poctivemu remeslu!

a na stalu expoziciu Zivot a kultura ludu na Horehroni

- do budovy na Namesti gen. M.R.Stefanika c.13, kde mozete navstivit stalu expoziciu Brezno v premenach casu; od 18. septembra do 30. novembra na vystavu Odlesky kovu v historii Pohronia

...

Obec Polomka pozyva na kulturno-spolocensku akciu Dni obce - Babie leto, ktora trva od 3. do 8. oktobra. Zaujimave budu prehliadky vystavy konickarov, polovnickych trofeji. Pre priaznivcov sportu je pripraveny sportovy den na kolesach - cykloturistika, cykloslalom, ukazky motokrosu, cyklotrialu. V sobotu sa na stadione uskutocni 3. rocnik sutaze taznych koni pod navzom Tazky zivot furmanovi. V ramci Dni obce sa v sobotu 7. oktobra o 13. hodine v obradnej sieni kulturneho domu v Polomke uskutocni II. rocnik stretnutia rodakov z Polomky.

...

Mesto Brezno pozyva na Dni mesta, ktore v stredu 4. oktobra o 17. hodine otvori propagacno-kulturne podujatie TV Global.

Na druhy den o 14. hodine vystupia na namesti studenti a po nich bude rockovy koncert.

V piatok 6. oktobra je popoludnie venovane sportovym sutaziam, 16. hodina bude patrit sutazi krasy Miss a Mister strednych skol mesta Brezna. Celoslovenska sutaz Chalupkovo Brezno sa uskutocni o 19.30 hodine v hoteli Dumbier.

V sobotu 7. oktobra od 8. hodiny budu na namesti ukazky tvorby umelcov tradicnych remesiel, vystupia ludove hudby, dychove orchestre, skupina Senzus a Dusan Grun, predstavi sa skupina historickeho sermu. V gymnaziu o 9.00 prebehnu sutazne prehliadky Chalupkovho Brezna, o 10.00 su pre deti pripravene hry a sutaze v areali ucilista na Mazornikove, o 12.00 ukazky hasicskych zborov na sidlisku na Mazornikove, o 13.30 sa na stadione uskutocni slavnost pri prilezitosti jeho pomenovania, o 15.00 v Horehronskom muzeu otvoria vystavu Odlesky kovu v historii Pohronia, o 16.00 na namesti pokrstia knihu Smely zajko, o 16.30 v hoteli Dumbier po slavnostnom zasadnuti mestskeho zastupitelstva, stretnuti rodakov a hosti vyhlasia najlepsich sportovcov storocia. V dome kultury o 19.30 v galaprograme Chalupkovho Brezna vystupia jeho laureati a divadelny subor J. Chalupku.

V nedelu 8.oktobra je odpoludnie venovane starsim.

Milan Markovic sa so svojimi hostami a s humorno-zabavnym programom Nevyzuvajte sa prosim predstavi v pondelok 9. oktobra o 19. hodine v mestskom dome kultury.

...

Klub Bombura v Brezne pozyva:

- v sobotu 7. oktobra na vystupenie skupiny Bluesstation z Ceskej republiky


STRANA :1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ARCHIV TIRAZ KONTAKT